INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER

swimwear-resirkulert-badetoy-kappahl-weekdays-green-house

Fint badetøy, en digg solhatt og gode bøker er mine sol-nødvendigheter.

For en helg, dere! Gårsdagen var helt Syden her på Nesodden og omegn (aka Oslo, hehe). Vi rakk en tur på stranden, før jeg forvandlet skaterampen i hagen til nabolagets største solseng.

Vi har fått min svigerinne og seks måneder unge nevø(!) på besøk. I tillegg hoppet svigerfar på sin nye motorsykkel og tok turen fra Gausdal. Utrolig hyggelig med familiebonanza!

Det var i freskeste laget å bade, spør dere meg – jeg er på ingen måte noen viking. Men tærne fikk seg et dypp, brisen var mild, måkene mange og plutselig føltes det helt som sommer.

hellvik-strand-nesodden-gutt-boy-beach-green-house

Julian i «våtdrakten» fra Polarn O. Pyret som er arvet fra storebror.

Da vi kom tilbake, så jeg mitt snitt til å rigge meg til på skaterampen med solhatt, nye solbriller og to av de fineste sommerbøkene noensinne. Og resirkulert badetøy.

Bikinien fra Weekdays minner litt om kreppbikiniene fra 80- og 90-tallet. Husker du dem? Synes det er et hyggelig gjensyn, så lenge snittet er oppdatert (aka skjæringen lavere) og neonfargene faset ut.

weekdays-bikini-recycled-polyester-sommerboken-green-house

Tove Janssons «Sommerboken» er nettopp dét; en sommerklassiker.

Buksen er høy i livet og stroppene på toppen, som har fin passform, kan tas av. Weekdays‘ lekre, lille kolleksjon består av resirkulert plastavfall.

Den klassiske, feminine badedrakten med fin rygg og det sporty, stripete settet er fra KappAhls Hampton Republic 27-kolleksjon.

Kolleksjonen er laget av resirkulert polyamid, som er utviklet av blant annet pet-flasker, fiskegarn og restprodukter fra industrien.

kappahl-sustainable-swimwear-resirkulert-polyamid-green-house

Dette settet er fra KappAhls Sustainable Swimwear-kolleksjon.

Nei, KappAhl og Weekdays redder ikke verden ved å lage resirkulert badetøy, og du redder ikke verden ved å kjøpe det. Men det handler om bevissthet, og er et lite skritt på veien mot det som forhåpentlig blir klesbransjens rettesnor om få år.

Alternativet er ellers å bruke den gode, gamle bikinien i år igjen. Eller å bade naken. Førstekvinn uti!

perfekt-solseng-skate-rampe-dusky-pink-green-house

Mens vi venter på litt høyere badetemperatur, er skaterampen den perfekte solseng…