maman-atelier-pauline-bracelet-mother-anja-stangHar du barn? I så fall vet du hvor vondt det gjør når de ikke har det bra. Når deres smerte ikke bare blir din, men nesten enda sterkere. Når noe utenfor din kontroll stjeler energien din, nattesøvnen, apetitten?

Jeg tror alle som har barn har kjent på disse bekymringene i en eller annen grad. Og jeg innser hvor heldige vi har vært, som har vært skjermet for mange av dem. Nå står vi midt i noe som tærer på hele familien, og som krever mye tid og tålmodighet. Men det kommer til å gå bra til slutt. Som det aller meste, går det over.

Måten jeg takler dette på, er å tone ned prosjekter og prioritere hardt hva jeg deltar på i jobbsammenheng. Men Green House har på en måte blitt min tredje baby. En baby som fyller ett år neste helg.

Hvis du leste forrige innlegg, vet du at siden min ble hacket i forrige uke. Det tok nesten et døgn før jeg med god hjelp fikk åpnet den. Samtidig innså jeg at bloggbabyen min har gått litt for lut og kaldt vann i det siste.

love-boy-gutt-nakke-sykdom-anja-stang

Barnenakker: Det vakreste i verden ❤️

Baby nummer tre

Da jeg samme kveld fikk vite at jeg er nominert til Matprisen 2017  (ganske pikant timing, altså) ble jeg så glad! Det ga så mye ekstra motivasjon, ikke minst til å skrive mer om mat, noe jeg lenge har hatt planer om.

I resultatet av surveyen min (det er ikke for sent å ta den, forresten!), som jeg skal dele snart, forteller dere også at det er mat dere er aller helst vil lese om her inne. Det tar jeg på alvor.

Faktisk ble hackingen en vekker som minnet meg på hva jeg har bygget opp, og hvor viktig dette grønne huset har blitt for meg.

Derfor har jeg bestemt meg for å tone ned flere av prosjektene jeg gjør ved siden av, og være mer «hjemme». For nå har snøballen begynt å rulle, selv før den første snøen.

Ord av gull

I disse dager er dette armbåndet en ekstra viktig påminnelse om hva som alltid kommer aller først, uansett. Barna mine. Familien vår. Samme hva som skjer, kommer jeg alltid til å være en mamma. Og det er det fineste i verden.

maman-atelier-pauline-gold-mamma-anja-stang

Armbåndet fikk jeg i julegave av mannen min. Det er fra det lille, parisiske smykkefirmaet Atelier Paulin, og spesiallaget for hånd i mykt, bøybart gull. For ett år siden hadde de bare armbånd; nå har de utvidet til ringer, ørepynt og armbånd for barn. Alle med ord i fokus.

I tillegg til tidløse ord, kan du velge ditt eget. Ditt eget, personlige nøkkelord. Det som treffer deg i hjertet, og åpner det.

Håper ikke du synes dette ble for sentimentalt. Jeg er på et litt rart sted om dagen, men tror det er viktig å vise sårbarhet i blant. Tusen takk for besøket! Vi sees snart igjen.