grønn-bonanza-bok-vegan-cookbook

«Grønn Bonanza» tar bloggen et skritt videre med vakre bilder av Josefin Linder.

En av mine favorittfoodies har laget bok av bloggen sin! Resultatet gir vann i munnen og lyder navnet sitt.

Greenbonanza.com har lenge vært min «go-to-matblogg», og har aldri skuffet. Mia Frogner har bygget opp et imponerende kartotek med retter sprekkeferdige av både næringsstoffer og smak. En fryd for både øyne og gane.

Enten du liker asiatisk, italiensk eller meksikansk, gir hun deg et vell av valgmuligheter som er lette å søke opp. Mia er nemlig ikke redd for å «nerde» seg frem til den perfekte  vegetarlasagnen, kjøttfri burgeren eller grønne pizzaen.

green-bonanza-grønn-pizza

Mia Frogner er proff på mat som er like vakker som god. Og vegansk, da.

Go nuts!

Nå som det nærmer seg jul har hun for eksempel laget nøttestek – vegetarianernes alternativ til ribbe eller pinnekjøtt– rundt 14 ganger. Dette er en vegansk utgave. Jeg gleder meg til å prøve den selv på julaften!

Med kokeboken Grønn Bonanza (jeg regner med at hun har gått noen runder med navnevalget også) tar Mia det hele til neste nivå. Bokformen kler henne, for språket er bedre enn blogglesere flest er bortskjemt med.

Her får hun plass til et helt kapittel om tofu, og forteller om sine sirlige skapsystemer som forebygger matkasting på den mest dekorative og praktiske måten.

tofu-sobanudler-green-bonanza

Tofurettene fjerner enhver eventuell skepsis.

Mia Frogners mat kommer til sin rett (hehe) med Josefin Linders vakre bilder, og «Grønn Bonanza» gjør seg like godt på kaffebordet som på kjøkkenbenken. Eller under juletreet! Du finner den på nett eller hos de fleste bokhandlere med respekt for seg selv.