Min «soul sister» Lene Gravdal har tidligere besøkt gjesterommet i Green House, fysisk som mentalt. Lene er foredragsholder, slow fashionista og en veldig inspirerende dame. Nå har hun lansert podcast!

Det var skikkelig stas å få være hennes aller første gjest. Første episode handler om slow fashion, siden det er noe vi begge jobber med.

Her prøver vi å gi noen gode tips til en grønnere garderobe, og tillater oss også å mimre litt om den gangen «fast fashion» reddet partylivene våre… Jeg håper dere hører at vi koser oss glugg!

anja-stang-green-house-lene-gravdal-stylist-med-gront-hjerte-podcast

God stemning da Lene overnattet hos oss andre gang vi møttes! Les hele samtalen her 🙌🏼

Lene bor på Bryne utenfor Stavanger, så vi sees altfor sjelden. Da hun var i Oslo for å spille inn de fire første episodene, feiret vi femårsjubileumet til JF Curated og smykkemerket A/Bareness sammen. Det ble en skikkelig hyggelig kveld, med innspillingen som «vorspiel».

Podcasten Lene G – Stylist med grønt hjerte kan høres via iTunes og også via Lenes egen nettside (scroll ned for å finne «vår» episode). I de andre episodene snakker hun blant annet med en oseanograf og klimaforsker, så jeg er i godt selskap. Hva synes dere?!