INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER

true-grace-soy-wax-scented-candle-green-house

Før jeg fikk barn, elsket jeg duftlys. Jeg brant bokstavelig talt tusenlapper på vakre, velduftende lys. For meg var de samlerobjekter.

Så ble jeg gravid, og alt forandret seg. Jeg ble supersensitiv for lukt, og det gikk liksom aldri helt over. Før etter syv år og et svangerskap til.

Nå har jeg funnet tilbake til forkjærligheten for deilige dufter i både fast og flytende form. Men bare rene, naturlige nisjedufter kommer over dørstokken. Følg med her hvis du deler interessen, så kommer det en liten guide snart!

Økologisk voks og solenergi

En av de beste luktene jeg vet om, er duften av fiken. En av favorittparfymene mine er Philosykos fra Diptyque, som er dominert av den deilige middelhavsfrukten. I flere år har jeg sverget til Figuier-lysene deres, men vært usikker på hvor naturlige de er – egentlig.

Enter True Grace, en av de få ekte lysmakerne som finnes i England. Firmaet produserer alle lysene på den tradisjonelle måten; for hånd.

Den fornybare, økologiske voksen er sammensatt av GMO-fri raps fra bærekraftig avling, kaldpresset kokosnøttolje og bivoks. Sammensetningen av voks og bomullsveken gjør at lyset soter mindre, dufter behagelig, brenner renere og lengre.

true-grace-sustainable-raps-voks-naturlig-green-house

Fabrikken på landsbygda i Wiltshire drives av en kombinasjon av solkraft, via paneler på taket og fornybar biomasse. Ganske imponerende!

Miljø- og kvalitetsbevisste dufteksperter

Solcellene produserer rundt 25% av energien hele fabrikken bruker, og biomassesystemet med bærekraftige trepellets produserer 50-60% av energien som brukes til å lage produktene. Dermed er True Grace offisielt karbon-nøytrale.

Firmaet ble startet av ekteparet Philippa og Roger i 2003, etter mange års erfaring med lys- og såpeproduksjon for merker som Calvin Klein, House of Fraser og Molton Brown. Paret har utviklet en helt spesiell formel på 100% naturlig voks, i tillegg til å ha gitt True Grace et sofistikert utrykk.

Duften No 01 – Fig har allerede blitt en personlig favoritt, og jeg gleder meg til å oppleve mer av True Grace’ velduftende univers.